Antalya’da sahte internet sitesiyle tatilcileri dolandırdığı öne sürülen 15 zanlıdan 13’ü tutuklandı

ANTALYA HABERLERİ, Antalya ve Muğla’daki otellerin ismini kullanarak açtıkları sahte internet sitesiyle, tatil yapmak isteyen yaklaşık 1500 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 15 zanlıdan 13’ü tutuklandı.
Paylaş

Antalya ve Muğla'daki otellerin ismini kullanarak açtıkları sahte internet sitesiyle, tatil yapmak isteyen yaklaşık 1500 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 15 zanlıdan 13'ü tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, açtıkları sahte internet sitesiyle, tatil yapmak isteyenleri dolandırdığı öne sürülen suç örgütüne yönelik çalışma başlatıldı.

Antalya ve Muğla'nın Bodrum ilçesindeki otellerin internet sitelerinin kopyasını yaptıkları belirlenen zanlıların, bu şekilde yaklaşık 1500 kişiden toplam 20 milyon lira aldığı tespit edildi.

Toplanan delillerin ardından belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından zanlılar, "Suç örgütü kurmak, üye olmak" ve "Bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık yapmak" suçlamalarıyla Kemer Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlılardan 13'ü çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

Kaynak: ANTALYA (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
25/09/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, muğla, muğlabodrum, dolandırıcı, tatil, internet
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Kahramanmaraş’ta asayiş uygulamasında yakalanan 32 kişi tutuklandı
KAHRAMANMARAŞ HABERLERİ, Kahramanmaraş’ta aranan kişilere yönelik asayiş uygulamasında gözaltına alınan 67 kişiden 32’si tutuklandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Antalya’da Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü üyesi öğrenciler plajda bir araya geldi
Antalya’da Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü üyesi öğrenciler Lara Plajı’nda buluştu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Osmaniye’de sağanak ve kuvvetli rüzgarın zarar verdiği alanlarda çalışma başlatıldı
Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde, sağanak ve kuvvetli rüzgar sonrası köprü ve yollarda oluşan hasarın tespiti ve onarımı için çalışma başlatıldı...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Dalış turizminin adresi: Kaş
ANTALYA HABERLERİ, “Turizmin başkenti“ Antalya’da, temiz ve berrak bir denize sahip Kaş ilçesi, zengin su altı flora ve faunasıyla dalış tutkunlarını ..
Ogesti SONDAKIKA
son dakika
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.