Antalya’da jandarmanın ’’seyyar trafik eğitim sınıfı’’ projesi başladı

Antalya Valiliği ve İl jandarma Komutanlığı işbirliğinde seyyar trafik sınıfı projesi başlatıldığı bildirildi.
Paylaş

Antalya Valiliği ve İl jandarma Komutanlığı işbirliğinde seyyar trafik sınıfı projesi başlatıldığı bildirildi.

Serik ilçesindeki Yukarı Kocayatak İlkokulunda proje kapsamında gerçekleştirilen uygulamada, Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, okulda  seyyar trafik parkuru kurarak öğrencileri bilgilendirdi.

Afişler, broşürler ve eğitim videolarıyla trafik kulları hakkında bilinçlendirme çalışması yapılan okulda açılan sınıfın seyyar olması ve laboratuvar ortamı oluşturmasının çocuklarda algı ve seçiciliği arttırdığı belirtildi.

Jandarma ekipleri, uygulamaya katılan öğrencilere maske ve kitap hediye etti.

Projenin sadece okullarda öğrencilere yönelik olmadığı, kamuya açık alanlarda, kahvehanelerde, kafeteryalarda, tarlada, mahalleler gibi uygun olan her yerde her yaştan kesimine yönelik uygulanacağı bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de okulda yaptığı açıklamada, projeden faydalanan ilçe olarak kendilerini şanslı hissettiklerini belirterek, "Seyyar trafik sınıfının oluşturulmasıyla çocuklarımızın trafik kuralları hakkında bilinçlenmesi son derece önemlidir." ifadesini kullandı.

Uygulamaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ayhan Aktürk, okul müdürü Hatice Ölmez Aydın ve muhtar Mehmet Ün de katıldı.

Kaynak: ANTALYA (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
11/03/2021
Etiketler
antalya, antalyhaber, antalyaserik, eğitim, jandarma
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Adana’da eşi tarafından darbedilip dışarıya atılan kadın evine polis eşliğinde girebildi
Adana’da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşinin darbederek dışarı attığı kadın, evine polis eşliğinde girebildi.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
CHP Ekonomi Masası’nın Türkiye gezisi Mersin’den başladı
Aralarında genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve Parti Meclisi (PM) üyeleri bulunan CHP Ekonomi Masası heyeti, Türkiye gezisine Mersin’den baş..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Burdur’da uyuşturucu operasyonu
BURDUR HABERLERİ, Burdur’un Bucak ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar esrar ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Isparta’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 65 kişiye 204 bin 750 lira ceza
Isparta’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 65 kişiye 204 bin 75..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.