Antalya’da çıkan ev yangınında yaşlı kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı

SON DAKİKA Antalya’da yangın çıkan evde mahsur kalarak dumandan etkilenen yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Paylaş

Antalya'da yangın çıkan evde mahsur kalarak dumandan etkilenen yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 960 Sokak'taki apartmanın birinci katında bulunan Ali T.'ye ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın sırasında evde bulunan Ali T., eşi ve çocukları ile dışarı çıkmayı başardı. Ali T.'nin 70 yaşındaki annesi Şamile T. ise evde mahsur kaldı.

Evin balkonuna sığınan ve dumandan etkilenen Şamile T. burada bir süre kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 4 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın söndürüldü. Şamile T. ise sığındığı balkondan itfaiye maskesi ve oksijen tüpü takılarak aşağıya indirildi.

antalya yangın

İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Şamile T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan yangına müdahale eden bir itfaiye eri de fenalaştı. İtfaiye eri, arkadaşlarının yaptığı müdahaleyle kendine geldi. Evde hasara neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: ANTALYA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
18/08/2020
Etiketler
antalya, antalyahaber, antalyamuratpaşa, antalyayangın, yangın
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Erdemli’de sokak kedilerine mama ve su desteği
SON DAKİKA Erdemli Belediyesi ekipleri, sıcak havadan etkilenen kediler için sokaklara mama ve su koydu.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Burdur’da izinsiz ekilen 100 bin kök haşhaş imha edildi
Burdur’da yasa dışı ekildiği belirlenen 100 bin kök haşhaş bitkisi imha edildi. Yasa dışı ekim yapan şüpheli, gözaltına alındı. Tarla traktörle sürüle..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da gümrük kaçağı makaron ele geçirildi
HATAY HABERLERİ, Hatay’ın Antakya ilçesinde bir otomobilde gümrük kaçağı makaron ele geçirildi.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Adana İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu operasyonu
Adana İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; Sarıçam İlçesi Cihadiye Mahallesinde ikamet eden M.S. isimli şahsın ikametinde Uyuşturucu Madde Bulundurd..
Fatih ALTUNBAŞ
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.