Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bugün göreve başlayacak

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla tedavi gördüğü hastaneden 5 gün önce taburu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bugün görevine başlayacağı belirtildi.
Paylaş

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla tedavi gördüğü hastaneden 5 gün önce taburu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bugün görevine başlayacağı belirtildi. 

Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Başkan Böcek uzun bir aradan sonra ilk kez Belediyeye giderek makamına oturacak. Böcek için Kovid-19 tedbirleri ve enfeksiyon riski dolayısıyla herhangi bir karşılama yapılmayacak, görüşeceği kişilerin sayısı mümkün olduğunca az tutulacak. 

3 Aralık'ta taburcu edilmişti

Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu.

Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. 

Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun oluşan Böcek'e, daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı. 

Böcek, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine 9 Kasım'da yoğun bakım ünitesinden normal servise alınmış ve 3 Aralık'ta da taburcu edilmişti. 

ANTALYA (AA) 

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
08/12/2020
Etiketler
antalya, antalyabelediyesi, muhittinbocek
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Sosyal medyada tartıştığı kişileri tüfekle yaraladı
Kahramanmaraş’ta sosyal medyada tartıştığı ileri sürülen iki grup arasında çıkan kavgada, 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Öğretmenden engelli öğrencisine bilgisayar sürprizi
MERSİN HABERLERİ, Mersin’in Erdemli ilçesinde bir öğretmen, uzaktan eğitimle derslere katılma imkanı olmayan engelli öğrencisine, hayırseverlerin dest..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Tüketici derneği başkanı Özkale: ’’Salgında özel okullarda alınamayan hizmet ücretleri iade edilmeli’’
Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Birliği Derneği Başkanı avukat Rumeysa Özkale, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde uzaktan eğitim veren özel okul..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz düzenlenen 22. Kumluca Yağlı Güreşleri başladı
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020’de yapılamayan yağlı güreşlerde sezon, Antalya’da düzenlenen Kumluca Yağlı Güreşleri ile başlad..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.