Akbank, İzmir’deki depremden etkilenen müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek

Akbank, İzmir depreminden olumsuz etkilenen müşterileri için kredi taksit ve kredi kartı ödemelerini 3 aya kadar faizsiz erteleyeceğini duyurdu.
Paylaş

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, İzmir depreminin ardından zor günler geçiren ve depremden olumsuz etkilenen bireysel müşterilerinin talep etmeleri halinde kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteleyecek.

Banka, yine depremden etkilenen serbest meslek sahibi esnaf müşterilerinin de talep etmeleri durumunda kredi geri ödemeleri veya taksitlerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz olarak erteleyecek.

Akbanklılar, bireysel başvurularını Akbank şubelerinden veya 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi'nden, serbest meslek sahibi esnaf Akbanklılar ise başvurularını şubelerinden yapabilecek.

AA

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
03/11/2020
Etiketler
izmirdepremi, faizsizkredierteleme, akbank
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Osmaniye’de Kovid-19 nedeniyle bir mahalle ve site karantinaya alındı
Osmaniye’de bir mahalle ve bir sitede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
İkinci el online otoda temmuzda en çok satılanlar belli oldu
İkinci el online pazarda, bu yılın temmuz ayında en çok tercih edilen otomotiv markası Volkswagen (VW) oldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Kozan’daki orman yangınında iş yeri yanan berbere malzeme desteği
ADANA HABERLERİ, Adana’nın Kozan ilçesinde 23 Ağustos’ta çıkan ve 25 Ağustos’ta kontrol altına alınan orman yangınında iş yeri yanan Erol Ganici’ye Ko..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan esnafa 5 bin ve 3 bin TL destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başlayan kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan hangi sektörlere destek vereceklerini açıkladı. Son dakika gelişmele..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.