Paylaş
Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnce ve emniyet personeli Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. Seyhan ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü binasında kurulan stantlarda emniyet müdürü İnce ve çok sayıda polis kan bağışı yaptı. İnce, buradaki konuşmasında, Türk Polis Teşkilatı olarak Türk Kızılayı'nın gönüllü kan sağlayıcıları olduğunu ifade etti. Türk Kızılayı yetkilileri bağış sonrası İnce'ye plaket verdi.

Kaynak: ADANA(AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
12/08/2020
12/08/2020
Etiketler
adana, adanaseyhan, kanbağışı, türkkızılayı, adanaemniyeti
adana, adanaseyhan, kanbağışı, türkkızılayı, adanaemniyeti
SONRAKİ
OPEC’in ham petrol üretimi temmuzda arttı
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) günlük ham petrol üretimi, temmuzda bir önceki aya göre 980 bin varil artarak 23 milyon 170 bin varile yükseldi. OPEC’in toplam küresel petrol arzı içindeki payı ise yüzde 26,1 olarak kayıtlara geçti.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Hatay’da yaralı halde bulunan yılan kartalı tedaviye alındı
Hatay\'ın Samandağ ilçesinde jandarma ekiplerinin devriye sırasında yaralı halde bulduğu yılan kartalı tedaviye alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Burdur’da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Burdur’da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da sahte para ve kaçak içki operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Hatay’ın Antakya ilçesinde iki otomobile düzenlenen operasyonda sahte dolar ve içki ele geçirildi, 3 zanlı gözaltına alındı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler