Paylaş
Adana'nın Ceyhan ilçesinde 19 Eylül'de meydana gelen 3,9 büyüklüğündeki depremde minaresi hasar gören Büyükkırım Camisi geçici süreyle ibadete kapatıldı.
İlçe Müftüsü İbrahim Memiş, AA muhabirine, minaresinin depremde hasar görmesi nedeniyle Kaymakam Bayram Yılmaz'ın talimatıyla tedbir amaçlı geçici olarak camiyi ibadete kapattıklarını belirtti.
Yılmaz, "Vakıflar Genel Müdürlüğüne yazımızı yazdık. Gelip inceledikten sonra kararı onlar verecek. Bilirkişi raporu oluşturulacak. Yıkılması veya onarılması kararı inceleme sonunda verilecek." dedi.
Kaynak: ADANA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
23/09/2020
23/09/2020
Etiketler
adana, adanahaber, adanaceyhan, camii
adana, adanahaber, adanaceyhan, camii
SONRAKİ
Koşucu “Süper Dede“ parkurları özledi
MERSİN HABERLERİ, Mersin’de ilk halk koşusunu 67 yaşında yapan ve 19 yılda 32 yarışa katılarak 17 birincilik elde eden Abdullah Emir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ara verilen halk koşularının yeniden başlamasıyla parkurlara dönmek ve madalya sayısını artırmak istiyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Mermiyi matkapla delmek isteyen döşemeci ve çırağı yaralandı
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde matkapla mermiyi delmeye çalışan döşeme ustası ve çırağı yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Zoom, Türkçe dil desteğine kavuştu
Son dönemdeki güncellemeleri ile birçok yeniliği Türkiye’deki kullanıcıları ile buluşturan Zoom, tümleşik iletişim platformuna Türkçe dil desteği ekle..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Reklam Kurumu 6 ünlü isme ve Reklam verene Ceza Yağdırdı
Reklam Kurumu 6 ünlü isme ve reklam veren firmaya her bir ürün için 104 bin 781 lira olmak üzere toplam 733 bin 476 lira para cezası verilmesine ve sö..
Ogesti SONDAKIKA
haberler