Adana’da kadının boşandığı eşi tarafından öldürüldüğü iddiası

ADANA HABERLERİ, Adana’da bir kadının boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü öne sürüldü.
Paylaş

Adana'da bir kadının boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesinde bir apartmanın ikinci katında yaşayan S.N.K (17) isimli genç kız, sabah uyandığında annesi Hülya Güllüce'yi (39), öldürülmüş halde buldu.

Genç kızın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada kadının tabancayla vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden üç kurşunla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

cinayet

Ekip, Güllüce'nin, boşandığı eşi Abdullah K. (60) ile birlikte aynı evde yaşadığı bilgisine ulaştı. Ayrıca, silah sesi duyulmasından yaklaşık bir saat sonra maktul Güllüce ile eski eşi arasında telefondan karşılıklı "Günaydın aşkım" mesajı gönderildiği tespit edildi.

Evde bulunmayan ve olayın şüphelisi olan Abdullah K'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, zanlı Abdullah K'yi 100. Yıl Polis Merkezi yakınında yanında tabancayla yakaladı. Kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: ADANA (AA)

Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.

Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
04/10/2020
Etiketler
adana, adanahaber, adanaçukurova, cinayet
Sondakika, Kahramanmaraş Haber, Adana Haber, Osmaniye Haber, Mersin Haber, Antalya Haber, Hatay Haber, Isparta Haber, Burdur Haber ve Almanca Eğitim Sayfası
SONRAKİ
Antalya’da otluk alanda yangın
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Serik ilçesinde çıkan yangında, zeytin ağaçları ve bir sera zarar gördü.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Adana’da jandarmadan Kovid-19 denetimi
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanlarında umuma açık yerler ve toplu ulayım araçlarında Kovid-19 denetimi gerçekleştirdi...
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Antalya’da panelvan devrildi: 6 yaralı
ANTALYA HABERLERİ, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde panelvanın devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Avrupa şampiyonu güreşçi Anıl Berkan Kılıçsallayan memleketinde coşkuyla karşılandı
Kuzey Makedonya’da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 125 kiloda altın madalya kazanan Anıl Berkan Kılıçsallayan, memleketi Kahramanm..
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Daha fazla iletişimde kalalım :)
Bizden haberleri daha hızlı almak için sosyal medyadan takip edebilir
E-posta listemize kayıt olabilrisiniz.