Paylaş
Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde 6 Ağustos 2020’de çıkan silahlı kavgada Eren Ç'nin öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.
Cumhuriyet savcısı, Eren Ç'nin öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklanan Emrecan K, Ramazan I. ile ev hapsi cezası verilen Eren Y. ve Yasin Y. hakkında "Kasten öldürme, silahla yağma" suçlarından iddianame hazırladı.
Savcı, iddianamede, Eren Ç'yi öldürdükleri iddiasıyla Emrecan K. ve Eren Y. hakkında müebbet ile 15’er yıl, diğer sanıklar Ramazan I. ve Yasin Y’nin ise 52’şer yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianame, yapılan incelemenin ardından kabul edildi. Davanın görülmesine ilerleyen günlerde başlanacak.
ADANA (AA)
Daha iyi bir fikrin mi var?
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Sizde yazarlık yapabilirsiniz.
Ogesti SONDAKIKA
Sondakika Haberleri
Yayın tarihi:
15/03/2021
15/03/2021
Etiketler
haberler, adana, sondakika, ogesti, ogestihaber
haberler, adana, sondakika, ogesti, ogestihaber
SONRAKİ
Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezi dünyaya açılacak
Antalya’daki Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezi, Birleşmiş Milletler (BM) Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Orman Genel Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen çalışmayla dünyanın sayılı merkezleri arasına girmeye hazırlanıyor.
Ogesti SONDAKIKA
ogesti
BENZER İÇERİKLER
Kahramanmaraş’ın Yardımsever iş insanı Mağralı, Öğrencilere süpriz yapmaya devam ediyor
Kahramanmaraş’ta yardımsever kimliği ile tanınan İş insanı Adem Mağralı bu kez de minik öğrencileri mutlu etti.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2020 kamp programı belli oldu
A Milli Futbol Takımı’nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) kamp programı belli oldu.
Ogesti SONDAKIKA
haberler
Hatay’da tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 6 yaralı
SON DAKİKA Hatay’ın Yayladağı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.
Ogesti SONDAKIKA
haberler